ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛOΠΙΤΑΣ 2016

   

      Οι μαθητές του σχολείου μας  είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε με πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων ,

την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

   Η κοπή της πίτας έγινε από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομο και τον Πατέρα Ιωαννίκιο.

 

   Ο Σεβασμιότατος τόνισε στους μαθητές την αξία της μελέτης , της συνεχούς προσπάθειας και το ρόλο της παιδείας ως εφόδια στη δύσκολη εποχή που ζούμε και δώρισε στους Εκπαιδευτικούς του σχολείου μια εικόνα των Τριών Ιεραρχών.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τσιόγκας Χρήστος ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο και ευχήθηκε καλή χρονιά.

 

     Ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Καμπουράκης Κωνσταντίνος μίλησε για την αξία της συνεργασίας Εκπαιδευτικών και Γονέων για το καλό των μαθητών.


   Εκ μέρους του συλλόγου Γονέων ο Πρόεδρος κ. Πετσούκης Χρήστος ευχαρίστησε το Σεβασμιότατο για την παρουσία του , δώρισε μια εικόνα ? φωτογραφία από την Πινακοθήκη Tretyakov της Μόσχας με την Αγία Τριάδα , έργο του Andrey Rublyov , ενός από τους μεγαλύτερους αγιογράφους της Ορθόδοξης Εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους όσοι τίμησαν την εκδήλωση ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

 

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος κ. Ρίζος Αχιλλέας , ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Τσιαντής Κωνσταντίνος και οι δημοτικοί Σύμβουλοι      κ.Κατραχούρας Κωνσταντίνος, Κάλλης Θεόδωρος και αρκετοί γονείς.