ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2015

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


   Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε για πρώτη φορά στο σχολικό μας συγκρότημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος . Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και  στο μήνυμά του μεταξύ άλλων τόνισε:

". . . Πρέπει να γνωρίζετε τα μυστικά του αγώνα : Αυτά είναι Θέληση και Υπομονή. Απόφαση και Μόχθος. Πίστη και Προσευχή.

Θέληση για αγώνα,  υπομονή στις δυσκολίες, Πίστη και προσευχή στο Χριστό, την πηγή κάθε νίκης. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς τη δική Του  βοήθεια.

Κοντά Του τα πάντα κατορθώνονται.

Το μήνυμα για αυτή τη χρονιά είναι: Προχώρα στο δρόμο της μάθησης μέχρι το τέλος . Προχώρα με πίστη, δύναμη και σταθερότητα μέχρι να τερματίσεις το δρόμο. Μέχρι να γευτείς τους καρπούς της νίκης. Μέχρι να αναδειχθείς νικητής."                      Για ολόκληρο το μήνυμα πατήστε εδώ.

    Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας κ. Μπέλλος Χριστόφορος, ο οποίος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με πρόοδο στους μαθητές και καλή δύναμη στο έργο των Διευθυντών, των Υποδιευθυντών και των  εκπαιδευτικών, όπως και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Τσιαντής Κωνσταντίνος.

     Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος κ. Ρίζος Αχιλλέας, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε για τη νέα σχολική χρονιά και ο Κατραχούρας Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος.



ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ